PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

nedjelja, 20. prosinca 2015.

DESERT OD PUDINGA I ČOKOLADE

Sastojci 1 Puding čokolada s komadićima naranče Dolcela 3 žlice šećera 500 ml mlijeka 200 ml Šlaga 5+ Dolcela Za umak: 200 ml slatkog vrhnja 200 g čokolade 3 žlice likera od naranče riprema 1. Prašak za puding pomiješajte sa šećerom i 5 žlica mlijeka da dobijete homogenu smjesu. 2. Preostalo mlijeko zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni puding. Kuhajte 1-2 minute uz miješanje te vruć razlijte u čaše i ostavite da se hladi. 3. Umak pripremite tako da zagrijete vrhnje za kuhanje, maknite s vatre i dodajte čokoladu natrganu na kockice. Miješajte dok se čokolada ne otopi da dobijete umak. Na kraju umiješajte liker i ohladite. Posluživanje Hladni puding poslužite preliven čokoladnim umakom. Po želji ukrasite šlagom, voćem ili čokoladnim ostrušcima ili nasjeckanim pistacijama, lješnjacima... Savjet Puding dobro ohladite prije posluživanja. coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar