četvrtak, 24. prosinca 2015.
PIJESAK TORTA
Sastojci
1,5l vode
6 kesica Pudinga vanilin Dolcela
500gr šećera
1 margarin
3 kesice Vanilin šećer Dolcela
300 gr mlevenog posnog keksa
300 gr kokosa
300 gr mleveni oraha
100 gr cokolade za kuhanje
Priprema
1.
Litar vode staviti da prokuva sa šećerom. U 500 ml vode razmutiti 6 pudinga i sipati u ključalu vodu. Skuvati puding, skloniti sa vatre i odmah dodati margarin. Mešati dok se margarin ne otopi i smesa sjedini. Podeliti masu na tri jednaka dela. U jedan dodati keks i 50 gr izrendane čokolade, u drugi kokos, a u treći mlevene orahe. Ređati slojeve, a zatim izrendati i ostalih 50 gr čokolade.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar