PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

četvrtak, 24. prosinca 2015.

PIJESAK TORTA

Sastojci 1,5l vode 6 kesica Pudinga vanilin Dolcela 500gr šećera 1 margarin 3 kesice Vanilin šećer Dolcela 300 gr mlevenog posnog keksa 300 gr kokosa 300 gr mleveni oraha 100 gr cokolade za kuhanje Priprema 1. Litar vode staviti da prokuva sa šećerom. U 500 ml vode razmutiti 6 pudinga i sipati u ključalu vodu. Skuvati puding, skloniti sa vatre i odmah dodati margarin. Mešati dok se margarin ne otopi i smesa sjedini. Podeliti masu na tri jednaka dela. U jedan dodati keks i 50 gr izrendane čokolade, u drugi kokos, a u treći mlevene orahe. Ređati slojeve, a zatim izrendati i ostalih 50 gr čokolade.

Nema komentara:

Objavi komentar