PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

srijeda, 23. prosinca 2015.

ROMA KOCKE

Sastojci 4 bjelanjaka 150 ml šećera 150 ml brašna 1 vanilin šećer Dolcela 50 ml ulja 50 g čokolade 100 g oraha 1 kašika kakaa u prahu Dolcela 1 naranča (ribana korica) Priprema 1. Umutiti bjelanca u čvrst snjeg; postepeno dodavati šećer (miksajući svo vrijeme)! Dodati ribanu koricu naranče, pa pažljivo umiješati brašno, ulje i sjeckane orahe. 2/3 smjese sipajte u manji pleh (oko 19x19 cm), pramazan puterom i posut brašnom. 2. Preko naribati čokoladu. U preostalu 1/3 smjese dodati kakao, pa premazati preko čokolade. 3. Kolač pecite na 180 C oko 30 minuta. Pečen kolač ohladite, pa režite na kockice! coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar