PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

utorak, 29. prosinca 2015.

POHOVANE PALAČINKE S PILETINOM

Sastojci 1 Piletina 2 gljive 3 sol,papar 4 chilly 5 curry 6 vrhnje Priprema 1. Piletinu staviti u tavu i lagano dinstati. Ja stavljam u nju svoj domaci zacin,chilly i curry jer mi je odlicna kombinacija curry-ja s piletinom,a posto volim pikantnu hranu dodam chilly. Kada je piletina gotova,zalijem ju vrhnjem za kuhanje i jos nekoliko minuta ostavim na vatri da se um ak zgusne. U drugu tavu dodajem gljive ( ja sam u ovom slucaju koristila sampinjone ),izdinstam ih kao piletinu ,sao sto njima treba 10-15 min.da budu gotovi. I njih isto prelijem vrhnjem za kuhanje. 1. U dubokoj posudi napravim smjesu za palacinke,ali slane palacinke. Za palacinke znate postupak. Kada su palacinci gotovi punim ih piletinom i gljivama. 2. Napunjene palacinke zamotajem i stavljam u brasno,jaje,pa opet u brasno,i lagano na vatri poham. Posluzujem odmah sa gljivama,a Vi mozete staviti sto god zelite. Dobar tek svima... coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar