PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

utorak, 29. prosinca 2015.

SALATA OD NARA I PERŠUNA

Sastojci 4 osobe 2 velike veze peršuna 1 do 2 komada većeg nara / šipka 1 do 2 kašike maslinovog ulja Priprema 1. Peršun dobro isprati pod mlazom hladne vode. Odstraniti zadebljale drške a one mlade i listove odvojiti. Možete iseckati nožem ili staviti u multi praktik i samleti sitnije. Sipati na tanjir, iz kog ćete salatu poslužiti. 2. Nar / šipak raseći i očistiti zrna, da su bez bele opne. Posuti preko iseckanog peršuna ( ako hoćete, možete bizmešati sve zajedno ) preliti sa malo maslinovog ulja i poslužiti odmah. Ako vam je nar / šipak prekiseo, u zrna umešati malo meda ili javorov sirup, promešati i tek onda sipati preko peršuna. Ova salata se može praviti na mnogo načina i sa mnogo različitih sastojaka, ovo je najednostavnije. 3. Prijatno!!!!! coollinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar