PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

utorak, 19. siječnja 2016.

BRZINSKA TORTICA

Podloga:

2 bjelanjka
1 kasika soka od limuna
300 gr. secera

Fil:

eurokrem
keks sa filom
500 ml. vrhnja za slag
voce po vasoj zelji
4 kasike secera

Priprema

Izmutite bjelanjke,dodajte sok od limuna i secer pa nastavite sa mucenjem dok nedobijete finu kremu .

Istresite na pouljenu tepsiju pecite na niskoj temperature,da se vise susi.
Kad je podloga gotova,prohladite je pa premazite eurokremom.

Keks namacite u mlijeko i redajte preko eurokrema.

Vrhnje za slag izmutite sa secerom.

Keks izlomite i dodajte slagu.

Dodajte i nekog voca (ja sam grozdje)

Kremu istresite preko keksa i po vrhu ukrasite vocom ili lomljenim keksom.

Ostavite u frizider dase potpuno ohladi pa posluzite se

Slika i recept su autorsko djelo Nihade Kopić i uz njenu dozvolu postavljeni na bhvijesti.com

Nema komentara:

Objavi komentar