PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

srijeda, 6. siječnja 2016.

VOĆNI UŽITAK BEZ PEČENJA

Sastojci: podloga: 1 pakung piskot keksa oko 300 ml vode svjezi sok od narance krema: 600ml mlijeka 150 gr secera 2 vrecice praska za puding vanilija 2 vrecice vanilin secera prstohvat soli 200 gr putera vocni preljev: 700gr voca ,malina ,jagoda, kupina … 2 vrecice vanilin secera po potrebi secera 6 listova zelatine Priprema: Pomijesajte vodu, sok i rum te umacite piskote i slazite ih redom u kalup. Za kremu skuhajte puding sa secerom vanilin secerom i prstohvat soli, te u ohladenu kremu dodajte izradeni buter. Kremu sipajte na piskote. Istucite holla slag te ga ravnomjerno premazite na kremu. Kolac stavite u hladnjak . Voce operite i ocistite te ga pirirajte sa mikserom da dobijete gustu kasu. U voce dodajte secer i vanilin secer, kratko sve skupa prokuhajte uz stalno mijesanje na laganoj vatri tek toliko da se secer otopi.Obavezno probajte pa ako je potrebno dodajte secera. Ohladite da bude mlako. Zelatinu stavite da nabubri u hladnoj vodi. Nabubrenu zelatinu ocijedite ,te otopite na laganoj vatri i dodajteje u kuhanu ohladenu vocnu kasu. Dobro promijesajte te prelijte na holla slag. coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar