PRATITE NAS I NA FACEBOOKU !

nedjelja, 3. siječnja 2016.

MUNCHMALLOW TORTA

Sastojci 2 pakovanja piskota 200ml mleka za piskote 1l mleka za fil 12 kasika secera 3 Puding vanilin Dolcela 1 kasika brasna 1 margarin 24 komada munchmalowa 2 vece banane 200g slaga Priprema 1. 800ml mleka sa 12 kasika secera staviti na sporet da provri. 3 pudinga od vanile i 1 kasiku brasna umutiti sa 200ml mleka i dodati u prethodno prokuvano mleko sa secerom i skuvati fil. Kada se fil ohladi dodati margarin koji je prethodno omeksao na sobnoj temperaturi i umutiti. 2. Odvojiti donji deo tj biskvit od belog dela munchmallowa. Tako uraditi za sva 24. 3. Fil podeliti na 2 dela Jedan deo ostaviti zut, a u drugi deo staviti izmrvljen biskvit od sva 24 munchmallowa i umutiti fil. 4. Piskote namociti u mleko i redjati na tacnu, zatim redjati braon fil pa banane iseckane na klutice, zatim zuti fil i onda poredjati munchmallow u 6 redova po 24. Umutiti slag i staviti izmedju munchmallowa i oko torte. Posluživanje Seci jedan po jedan munchmallow. Prijatno coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar