SASTOJCI
Podloga
150gr secera
100ml vode
125gr margarina
100gr cokolade za kuvanje
150gr mljevenog keksa
150gr mljevenih ljesnika
Preliv
100gr cokolade za kuvanje
4 kasike ulja
Bijela glazura
300ml mlijeka
6 kasika secera
1 kesica pudinga sa ukusom slatke pavlake
Dekoracija
rendana cokolada
PRIPREMA
U serpu staviti vodu i secer,kuvati dok se secer ne otopi dodati margarin i cokoladu mijesati dok se ne otopi,umijesati mljeveni keks i ljesnike.Ujednacenu smijesu istresti u pleh i poravnjati.
Cokoladu otopiti sa uljem i preliti preko podloge od keksa.Ostaviti da se prohladi.
Skuvati puding malo prohladiti i istresti smijesu preko cokolade,izravnjati podlogu pa narendati cokoladu preko.
Izvor:http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar